Schreuder gaat in op Suárez-geruchten: 'Heb daar nooit iets over gehoord'

door Bart Veenstra 358

Bron ESPN

Schreuder gaat in op Suárez-geruchten: 'Heb daar nooit iets over gehoord'

door Bart Veenstra 358

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder zegt vooralsnog niets te weten van een eventuele komst van Luis Suárez bij Ajax. De nieuwe trainer van de Amsterdamse club krijgt van ESPN de vraag of Ajax mogelijk bezig is met de terugkeer van de Uruguyaan.

In Italië wordt geschreven dat Ajax bezig zou zijn met een terugkeer van Suárez, maar Schreuder zegt daar niets over te weten. 'Ik heb daar nooit iets over gehoord. Ik heb daar met niemand contact over gehad', zegt Schreuder als hem wordt gevraagd naar de geruchten over Suárez.

In het recente verleden maakte Schreuder, als assistent-trainer van FC Barcelona, Súarez van dichtbij mee. 'Ik ken hem van Barcelona. Het is een geweldenaar', aldus de trainer, die nog maar eens benadrukt niets te weten van de mogelijke komst van de Uruguayaan. 'Bij Ajax zijn we met iets bezig, maar over zijn naam heb ik nooit iets gehoord. Het is niet aan de orde.'

Suárez, die tussen 2007 en 2011 al bij Ajax speelde, is sinds zijn vertrek bij Atlético Madrid transfervrij. De spits zou graag in Europa willen blijven voetballen, maar vooralsnog is nog niets duidelijk over zijn toekomst. Eerder werd Suárez gelinkt aan Juventus, Aston Villa en enkele topclubs uit Turkije.

Sportbookies had donderdag 78 procent van de voetbalwedtips goed. Wil jij ook wedtips ontvangen? Volg Sportbookies op Facebook!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.