'Saudische clubs tonen interesse voor Kudus, speler wil naar West Ham United'

door Brent Tomassen 61

Bron Sky Sports

'Saudische clubs tonen interesse voor Kudus, speler wil naar West Ham United'

door Brent Tomassen 61

Bron Sky Sports

Ajax en West Ham United zijn nog altijd in onderhandeling over een transfer van Mohammed Kudus, maar de Ghanees heeft ook de interesse gewekt van clubs uit Saudi-Arabië, zo meldt Sky Sports donderdagavond. Kudus zelf zou zijn zinnen op een overgang naar de Premier League hebben gezet.

Journalist Dharmesh Sheth meldt donderdag dat Ajax en West Ham United dichtbij een overeenkomst zijn waarbij een bedrag van ruim 44 miljoen euro gemoeid is. Volgens Sheth is er nog werk aan de winkel om de deal af te handelen, maar de verwachting is dat er witte rook zal zijn in het weekend.

'Kudus heeft keuze voor West Ham United gemaakt'

Naast de interesse uit het Midden-Oosten, heeft ook een andere club uit de Premier League zijn interesse kenbaar gemaakt voor Kudus, maar de speler lijkt de keuze voor West Ham United al te hebben gemaakt. Bij de Engelse club zou Kudus herenigd kunnen worden met Edson Álvarez, die recentelijk dezelfde overstap maakte.

Tot slot laat Sheth weten dat hem verteld door een bron is dat de kans op een overgang naar West Ham United voor Kudus op dit moment fifty-fifty is, maar de verslaggever gelooft dat dit komt, omdat Ajax de rechtsbuiten graag wil inzetten voor het tweeluik met Ludogorets Razgrad in de play-offs van de Europa League.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.