Rondom Ajax: 'Poepon volgend seizoen naar Ajax Amateurs'

door NielsOpdam 192

Bron AS

Rondom Ajax: 'Poepon volgend seizoen naar Ajax Amateurs'

door NielsOpdam 192

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

'Poepon volgend seizoen naar Ajax Amateurs'

Rydell Poepon speelt vanaf volgend seizoen bij de amateurs van Ajax, zo meldt Het Parool. De 34-jarige aanvaller komt over van V.V. IJsselmeervogels. Poepon doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar speelde nooit in Ajax 1. Na zijn vertrek uit Amsterdam kwam hij onder andere uit voor Willem II, Sparta Rotterdam, De Graafschap en ADO Den Haag.

Ajax gemiddeld meer punten na de winterstop dan voor de kerst

Ajax behaalde gemiddeld meer punten voor de winterstop dan erna, zo meldt Voetbal International. De Amsterdammers scoren weliswaar minder goals per wedstrijd dan voor de kerst (2,50 om 3,11) en krijgt ook duidelijk meer goals tegen (0,92 om 0,22), maar er is duidelijk een stijging te zien in het gemiddelde aantal punten per wedstrijd (2,75 om 2,33).

Ajax-jeugd scoort 500 doelpunten voor het goede doel

De jeugdteams van Ajax O8 tot en met met de O12 kunnen van 5 maart tot en met 28 mei doelpunten scoren voor het goede doel. 500 doelpunten waren er nodig om er voor te zorgen dat Ajax en ABN AMRO voedselpakketten ging brengen naar de voedselbank. Dat hebben de jonge Ajacieden gehaald!

Ten Hag zit nog niet te wachten op Engelse journalisten

Erik ten Hag zit nog niet te wachten op vragen van Engelse journalisten. De Engelse journalist Gary Cotterill van Sky Sports feliciteerde Ten Hag met zijn overstap naar Manchester United en lijkt hem vervolgens wat vragen te willen stellen. Ten Hag bedankt ervoor en rijdt verder door naar Sportpark de Toekomst, waar hij zich met Ajax voorbereidt op het uitduel met NEC van zaterdagmiddag.

Manchester United verwelkomt Ten Hag met fraaie video

De transfer van Erik ten Hag van Ajax naar Manchester United is niet alleen in Nederland een grote gebeurtenis. Hij moet de club uit Engeland weer aan successen gaan helpen en dus is men ook bij Manchester United druk bezig met alles wat met Ten Hag te maken heeft. De media-afdeling bracht - via Twitter -alvast een fraaie welkomstvideo naar buiten.

Ajax Gala haalt half miljoen euro op

De vijfde editie van het Ajax Gala heeft 569.776 euro opgehaald. Bij het gala zijn de spelers van de selectie de obers die het eten uitserveren. Het geld dat is opgehaald tijdens het gala wordt gebruikt voor de Ajax Foundation. Die foundation zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in de regio Amsterdam.

Schreuder toont dominantie met uitstekende statistieken in België

Alfred Schreuder, dinsdag genoemd als topkandidaat om Erik ten Hag op te volgen bij Ajax, kan bij Club Brugge uitstekende statistieken overleggen. De trainer is sinds januari actief bij de Belgische topclub en zijn cijfers - berekend door Opta - aldaar spreken voor zich. Op meerdere gebieden laat hij elke andere trainer bij de zuiderburen achter zich. Zo behaalde hij de meeste punten, scoorde zijn team de meeste goals én had hij een bijzonder hoog percentage balbezit.

Manschot aangesteld als scheidsrechter tijdens NEC - Ajax

Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de ontmoeting tussen Ajax en NEC van komende zaterdag, zo brengt de voetbalbond naar buiten via de officiële website. Om 16.30 uur heeft de aftrap plaats in De Goffert, het stadion in Nijmegen. De laatste keer dat Higler een wedstrijd van Ajax floot, was tijdens Ajax - RKC Waalwijk. Dat duel, gespeeld op 6 maart, werd met 3-2 gewonnen door de Amsterdammers.

Van der Sar reikt Ajax Vrouwen de TOTO KNVB Beker uit

Edwin van der Sar heeft maandagmiddag de TOTO KNVB Beker overhandigd aan de Ajax Vrouwen, zo is te zien bij ESPN. De Amsterdammers deden wat Ajax 1 zondag naliet en waren in de finale te sterk voor PSV. Het was uiteindelijk Romée Leuchter die voor een lach op de gezichten zorgde, want zij scoorde een kwartier voor tijd de winnende 1-2.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties