Rondom Ajax: Bijzondere Ajax-kalender uitgebracht

door Gino Haverkamp 29

Rondom Ajax: Bijzondere Ajax-kalender uitgebracht

door Gino Haverkamp 29

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Bijzondere Ajax-kalender uitgebracht

De Nostalgische Ajax-kalender is ook dit jaar uitgebracht. In een gelikte promovideo wordt het object gepresenteerd aan de kijker. Op de kalender staat een aantal grote afbeeldingen van het Ajax van vroeger. Voor de Ajacied zeker een aanrader. Check het hieronder.

WK-shirts Blind goed voor 10.456 euro

De internationals van Oranje hebben alle gedragen WK-shirts, inclusief handtekening, geveild voor het goede doel. Van de Nederlandse Ajacieden actief op het toernooi leverden de shirts van Daley Blind het meeste op. Zijn vier shirts (de veiling voor de shirts van de wedstrijd tegen Argentinië is nog bezig) leverden in totaal 10.456 euro op. De shirts van Remko Pasveer lijken minder geliefd. Zijn vier shirts hebben 'slechts' zo'n 4.000 euro opgeleverd.

Blind baalt van gang van zaken omtrent transfergeruchten

Daley Blind baalt van de gang van zaken omtrent de transfergeruchten die rond hem spelen. De Ajacied zou een transferverzoek hebben ingediend bij Ajax, welke door de club is gehonoreerd. Royal Antwerp zou loeren op de diensten van de Ajacied. Op donderdag spreekt Blind zich op Twitter echter uit: 'Zo jammer maar typisch dat dit binnen een dag bij de "media" ligt. Het is ook nog eens een verkeerde afspiegeling van zaken. Zucht..', schrijft hij op Twitter.

Kudus en landgenoot Sulemana delen video

Mohammed Kudus en Kamaldeen Sulemana lijken het niet alleen op, maar ook naast het veld goed met elkaar te kunnen vinden. Bijna waren de twee Ghanezen ook bij Ajax teamgenoot geweest, maar laatstgenoemde koos voor Stade Rennais. In het nationale team van Ghana spelen de twee wel samen en ook buiten de voetbalverplichtingen zoeken de twee elkaar op. Wat blijkt: Kudus en Sulemana houden wel érg van designerkleding.

Tagliafico koestert geen wrok tegen Nederland

Nicolás Tagliafico koestert geen wrok richting Nederland. Tijdens de kwartfinale van het WK tussen Argentinië en het Nederlands elftal liepen de gemoederen hoog op, maar dat heeft geen invloed op de oud-Ajacied. 'Ondanks wat er allemaal is gebeurd, heb ik veel liefde voor het land. Ik heb er vijf jaar gewoond. Ik voelde me thuis. Ik ben de mensen in Nederland heel dankbaar', vertelt de linksachter in gesprek met de NOS.

Programma tweede seizoenshelft Ajax Vrouwen naar buiten gebracht

De Ajax Vrouwen beginnen de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, zo is te lezen op Ajax.nl. De KNVB heeft het programma voor de tweede helft van het seizoen maandag vastgesteld en dus weten de clubs nu waar ze aan toe zijn. Ajax hervat de competitie op 20 januari 2023 met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, terwijl een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op 7 mei het slot van de competitie vormt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.