Romano: 'Gesprekken tussen Ajax en Manchester United omtrent Martínez worden voortgezet'

door Justin Fokkens 641

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Gesprekken tussen Ajax en Manchester United omtrent Martínez worden voortgezet'

door Justin Fokkens 641

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Manchester United en Ajax hebben nog steeds geen volledig akkoord bereikt over de transfer van Lisandro Martínez. Dat meldt Fabrizio Romano op Twitter. Er wordt al enige tijd gesproken over een mogelijke overstap van de Ajacied naar Manchester, maar beide clubs hebben elkaar nog niet gevonden.

Het nieuwste bod van de ploeg van Erik ten Hag bedraagt vijftig miljoen euro, dat Ajax echter nog niet heeft weten te overtuigen. Het lijkt er dus op dat de Amsterdammers een hoger bedrag verlangen voor de Argentijnse centrale verdediger, die is uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler in de hoofdstad.

Voorkeur voor de Premier League

Martínez zelf zou volgens Romano deze zomer graag de overstap willen maken naar de Engelse Premier League. Een hereniging met oud-trainer Ten Hag is dus nog zeker geen gesloten boek. De gesprekken tussen Manchester United en Ajax zullen worden voortgezet, waarbij volgens de transferexpert de komende dagen cruciaal zijn voor de positie van de Amsterdammers in de onderhandelingen omtrent de Argentijns international.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties