Reünie oud-jeugdspelers vindt plaats op 17 september 2023

door Bart Veenstra 14

Bron Ajax Showtime

Reünie oud-jeugdspelers vindt plaats op 17 september 2023

door Bart Veenstra 14

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

De reünie voor oud-jeugdspelers van Ajax zal dit jaar plaatsvinden op 17 september 2023. In april werd bekendgemaakt dat het evenement voor het eerst sinds 2019 zou plaatsvinden op 23 of 24 september, onder voorbehoud van het competitieschema. Deze data blijken nu niet mogelijk, onder meer vanwege De Klassieker die dat weekend in Amsterdam gespeeld wordt.

De reünie kan geen doorgang vinden op de eerder gemelde data, vanwege verschillende activiteiten dat weekend in en rondom de Ziggo Dome, laat de organisatie weten. Na uitvoerig overleg tussen Ajax en Sportpark De Toekomst is iedereen bereid gevonden deze locatie beschikbaar te stellen op 17 september 2023.

Voormalig jeugdspelers van Ajax kunnen zich nog altijd aanmelden voor reünie

Het is nog altijd mogelijk voor oud-jeugdspelers om zich aan te melden voor de reünie. Dit kan door een mail te sturen naar ajaxreunie2023@gmail.com. De organisatie vraagt of je hiervoor je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres wil opgeven. Daarnaast wil de organisatie ook weten in welke jaren je in de jeugd van Ajax hebt gevoetbald. De organisatie laat weten dat je na verificatie van de ledenlijsten-administratie een acceptatiemail krijgt van het organisatiecomité OJKB.

De vorige reünie werd in september 2019 gehouden. Een sfeerverslag van de reünie van toen is via deze link te lezen.

.Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.