Profiteer van hoge kortingen tijdens de sale in de Ajaxshop!

door Jon van Dam 0

Bron Ad

Profiteer van hoge kortingen tijdens de sale in de Ajaxshop!

door Jon van Dam 0

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Het is weer sale in de Ajaxshop en dat betekent dat veel producten voor een zachte prijs te bestellen zijn. Op vele geselecteerde items is een korting van 40% van toepassing. Profiteer nu!

Het Ajax-thuisshirt van het seizoen 2023/24 wordt nu met korting aangeboden. Zowel de seniormaten als juniormaten zijn nu afgeprijsd verkrijgbaar. Ook geldt de sale voor het damesshirt. Waar het senior thuisshirt eerst 100,00 euro kostte, betaal je nu slechts 60,00 euro. Dit geldt ook voor het thuisshirt voor dames. Verder gaat het junior thuisshirt van 75,00 euro naar een bedrag van 45,00 euro.

Niet alleen de thuiscollectie is voor een lagere prijs te bestellen, ook het uittenue en het derde tenue van de Amsterdammers zijn met 40% afgeprijsd. Het presentation shirt, waarin de Ajacieden hun warming up doen, is tijdens de sale verlaagd van 70,00 euro naar 42,00 euro. Vele artikelen uit de trainingscollectie zoals polo's, sweaters, trainingsbroeken en trainingsshirts, zijn ook voor een lage prijs te bemachtigen.

Meerdere Ajax-collecties in de uitverkoop

Tot slot zijn de Ajax icon-collectie en de Ajax Originals-collectie ook met 40% korting te verkrijgen. Verder zijn diverse hooded sweaters ook opgenomen in de sale. Dit betreft zowel de seniormaten als de juniormaten. Wil jij profiteren van de kortingen in de Ajaxshop? Klik dan hier!

Lees meer over: