Profiteer op Black Friday van flinke kortingen in de Ajaxshop!

door NielsOpdam 0

Bron Ad

Profiteer op Black Friday van flinke kortingen in de Ajaxshop!

door NielsOpdam 0

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Het is vandaag (25 november) Black Friday en daardoor kun je tot en met maandag 28 november (Cyber Monday) profiteren van flinke kortingen in de Ajaxshop. Je krijgt namelijk 30% korting op de geselecteerde items!

Het Ajax-thuisshirt en Ajax-uitshirt senior 2022-2023 zijn normaal gesproken verkrijgbaar vanaf 90 euro. Beide shirts zijn nu te koop voor 63 euro. Datzelfde geldt voor het Ajax-vrouwen thuisshirt van het huidige seizoen. Bestel één van de shirts nu!

Daarnaast zijn er dit weekend ook kortingen op hoodies, sweaters en t-shirts. Zo kun je de Ajax-hooded sweater van Football Club Ajax nu bestellen vanaf 30 euro! Deze sweater is te koop in twee kleuren: zwart en lichtblauw. Deze casual sweater heeft de tekst Football Club AFC Ajax, het logo van de Amsterdamse club en de drie kruizen.

Als je nog op zoek bent naar iets dat je tijdens de feestdagen kunt dragen, dan is er de Ajax-kersttrui Santa! Deze trui kostte 40 euro en is nu verkrijgbaar vanaf 28 euro. Daarnaast krijg je een gratis kerstmuts als je de kersttrui bestelt in de Ajaxshop! De Ajax-Kersttrui is in de bekende kleuren rood en wit, met een tekening van een Kerstman erop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.