Plaatst Oranje zich voor de kwartfinale van het WK door de Verenigde Staten te verslaan? (Ad)

door Ajax Showtime 16

Bron AS

Plaatst Oranje zich voor de kwartfinale van het WK door de Verenigde Staten te verslaan? (Ad)

door Ajax Showtime 16

Bron AS

Laatst geüpdatet

Oranje staat voor de achtste finale van het WK in Qatar. Het Nederlands elftal zal het aankomende zaterdag opnemen tegen de Verenigde Staten na eerste te zijn geëindigd in een poule met Qatar, Ecuador en Senegal. Volgens de bookies is Nederland meteen ook de favoriet om door te gaan naar de kwartfinale van het eindtoernooi.

Zo heeft een zege van Nederland een quotering van 1,95. Daarnaast kun je ook inzetten op een zege van Nederland of de Verenigde Staten. Als één van de twee na negentig minuten winnend van het veld gaat, verdien je 1,33 keer je inzet terug. Als Nederland voor rust al een voorsprong te pakken heeft, en deze niet meer uit handen geeft, kun je je inzet 3,10 keer terugverdienen.

Inzetten op het aantal goals kan ook! Wordt er meer dan 2,5 keer gescoord, dan verdien je 2,30 keer je inzet terug. Als er minder dan 2,5 doelpunten vallen, dan kun je je inzet 1,61 keer terugverdienen. Daarnaast kun je inzetten op het feit of beide teams weten te scoren. Scoren Nederland en de Verenigde Staten allebei, dan verdien je je inzet keer 2,05 keer terug. Als beide teams niet weten te scoren, kun je je inzet 1,70 keer terugverwachten. Als Nederland de nul weet te behouden, dan verdien je je inzet 3,00 keer terug.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers van aankomende zaterdag. Cody Gakpo is momenteel de man in vorm bij Oranje. Met drie goals in drie duels voor Nederland is de kans groot dat de speler van PSV ook het net zal vinden tegen de Verenigde Staten. Zet in op Gakpo als doelpuntenmaker en verdien 4,33 keer je inzet terug. Als Gakpo het eerste of het laatste doelpunt maakt, dan kun je je inzet 8,50 terugverwachten. Als Steven Bergwijn op een willekeurig moment scoort, verdien je 3,40 keer je inzet terug. Als de Ajacied het eerste of het laatste doelpunt weet te maken, kun je je inzet 6,50 keer terugverdienen.

Plaatst Oranje zich voor de kwartfinale van het WK door de Verenigde Staten te verslaan? Zet in op een overwinning van het Nederlands elftal en verdien 1,95 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.