Oranje O17 wint twee keer van Frankrijk O17

door Finn Dekker 0

Oranje O17 wint twee keer van Frankrijk O17

door Finn Dekker 0

Laatst geüpdatet

Na de 2-0 overwinning van dinsdag, heeft de O17 van Oranje donderdag opnieuw gewonnen. Wederom was Frankrijk O17 de tegenstander. Dit keer werd er met 1-0 gewonnen. Yusuf Barasi scoorde de enige goal.

'Voor de pauze hadden we wel veel de bal maar was het rendement te laag. Aan de andere kant hebben we ook weinig weggegeven, minder dan dinsdag. In de tweede helft helft ging het allemaal wat gemakkelijker, stonden we wat beter en was er meer diepte, waardoor we uiteindelijk verdiend hebben gewonnen. Dit is een mooie eerste start op weg naar het kwalificatietoernooi', luidt de reactie na afloop van bondscoach Mischa Visser op de site van Ons Oranje.

De kwalificatiereeks begint volgende maand in Nederland. Kosovo, Wales en Slovenië zijn dan achtereenvolgend de tegenstanders van Oranje. Ajax leverde voor de afgelopen oefenduels de spelers Dani van den Heuvel, Ar'jany Martha, Julius Dirksen, Rio Hillen en Youri Baas.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.