Oranje O17 wint met invaller Kalokoh ruim van Mexico

door Thijs Zwagerman 5

Bron OnsOranje

Oranje O17 wint met invaller Kalokoh ruim van Mexico

door Thijs Zwagerman 5

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Oranje O17 heeft donderdag een ruime oefenzege geboekt op de leeftijdsgenoten van Mexico. Het jeugdelftal van Nederland won in Spanje, waar de wedstrijd werd gespeeld, met maar liefst 5-0 van de Mexicanen, zo valt te lezen via OnsOranje.

Vier van de vijf doelpunten vielen al voor de rust. Ezechiel Banzuzi, toptalent van NAC Breda, maakte twee treffers en verder waren ook Feyenoorders Jaden Slory (2x) en Mike Kleijn namens Oranje O17 trefzeker tegen Mexico.

In de basisopstelling van Oranje was geen plek voor Ajax-spelers David Kalokoh, Oualid Agougil en Yoram Boerhout. Het drietal moest genoegen nemen met een plek op de bank. Oud-Ajacieden Roy Steur (Bayer Leverkusen) en Julian Rijkhoff (Borussia Dortmund) stonden wel in de basis.

Kalokoh houdt Ajax-eer hoog

Kalokoh was namens Ajax donderdag de enige speler die nog wel minuten maakte voor Oranje O17. Na 65 minuten spelen kwam de vleugelaanvaller als vervanger van de scorende Banzuzi binnen de lijnen. Agougil en Boerhout kregen geen speeltijd van bondscoach Mischa Visser.

Weet het Griekenland van bondscoach John van 't Schip te stunten tegen Spanje? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties