Oranje O17 wint in blessuretijd van Noord-Ierland O17

door NielsOpdam 4

Bron AS

Oranje O17 wint in blessuretijd van Noord-Ierland O17

door NielsOpdam 4

Bron AS

Laatst geüpdatet

Oranje O17 heeft woensdagavond met 2-1 gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Noord-Ierland. Jorrel Hato mocht in de basisopstelling starten, terwijl de overige Ajacieden in de selectie op de bank begonnen. Oranje O17 is de EK-kwalificatie zo begonnen met drie punten.

Waar Hato als aanvoerder in de basis mocht beginnen, startten Dies Janse, Kayden Wolff en Precious Ugwu op de bank. Janse en Wolff mochten in de tweede helft invallen bij Oranje O17. Nederland kwam na 33 minuten op achterstand door een doelpunt van Ryan Donnelly. In de tweede helft kwam Oranje na 67 minuten op gelijke hoogte na een goal van Enoch Mastoras. In de absolute slotfase kroonde Tygo Land zich tot matchwinner. De PSV'er maakte in de blessuretijd de 2-1 voor Oranje O17.

FT | Oranje O17 - Noord-Ierland O17 (2-1)

Opstelling Oranje O17:

Zeggen; Read (68' Waayers), Mesbahi, Hato, Rots; Mastoras, Land, Kuhn (81' Janse); Sliti (81' Redmond), Van Persie (68' Sherif), Oerip (46' Wolff).

Wissels Oranje O17:

Haksteeg, Bal, Wolff, Waayers, Ugwu, Janse, Redmond, Hartog, Sherif.

Doelpunten:

0-1 Ryan Donnelly (33')
1-1 Enoch Mastoras (67')
2-1 Tygo Land (90+2')

Bijzonderheden:

- Namens Ajax behoren Dies Janse, Jorrel Hato, Kayden Wolff en Precious Ugwu tot de selectie van Oranje O17.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.