Omsmelten van kampioensschaal levert Ajax eervolle nominatie op

door Jesse ter Haar 14

Bron Voetbal International

Omsmelten van kampioensschaal levert Ajax eervolle nominatie op

door Jesse ter Haar 14

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

De actie van Ajax om de kampioensschaal om te laten smelten en te delen met zijn fans heeft op meerdere vlakken goed uitgepakt. Niet alleen maakte de club de supporters blij, ook buiten de voetbalwereld viel de actie op.

Het initiatief heeft er immers voor gezorgd dat Ajax is genomineerd voor de Dutch Creativity Awards, zo schrijft Voetbal International. Tijdens het evenement worden meerdere onderscheidingen uitgedeeld, waarbij Ajax met zijn actie voor vier awards in aanmerking komt.

De Dutch Creativity Awards blijkt een kans op het verkrijgen van prestigieuze onderscheidingen binnen de marketingwereld. Het gaat simpelweg om de meest creatieve campagnes. Op 29 september krijgt Ajax te horen of het één of meerdere onderscheidingen in de wacht sleept.

Mocht Ajax een onderscheiding in de wacht slepen, dan komt de club in een fraai rijtje terecht. Zo wisten in het verleden campagnes als 'Even Apeldoorn bellen' en 'Free a Girl' er met de winst vandoor te gaan, terwijl de 'Smoorverliefd'-campagne van rapper Snelle vorig jaar de grote winnaar van de awards was.

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties