Muric ontevreden met selectiebeleid

door Floris 40

Muric ontevreden met selectiebeleid

door Floris 40

Laatst geüpdatet

Robert Muric wil duidelijk een prominentere rol in de A-selectie van Ajax, zo blijkt uit een interview dat hij gaf aan het medium Vecernji List. 'In de voorbereiding bleef ik maar spelen, ik maakte een doelpunt, gaf twee assists. En toen kwam de eerste wedstrijd en was ik er niet bij. Natuurlijk was dat jammer', zegt de Kroatische buitenspeler.

Van trainer Peter Bosz krijgt hij vooralsnog ook weinig duidelijkheid. 'Ik ben lid geworden van het eerste elftal en heb een goede voorbereiding gehad, maar het is niet de coach die praat met zijn spelers. Niet met mij, niet met anderen, zodat ik niet echt weet of hij op mij rekent de rest van het seizoen', vertelt Muric, die hoopt dat hij in de selectie zit voor de Champions League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki. 'Nu moet ik geduldig wachten op maandag, dan komt de lijst met spelers die mee naar Griekenland gaan. Dan is er meer duidelijkheid.'

Branko Muric, de vader van het twintigjarige talent, heeft zijn zoon geadviseerd geen chaos te schoppen. 'Maar als Ajax hem weer naar Jong Ajax stuurt, dan wordt het een ander verhaal', zo klinkt het duidelijk. Vorig seizoen speelde hij voornamelijk in de Jupiler League, alhoewel hij wel zijn debuut maakte in de Amsterdamse hoofdmacht onder toenmalig trainer Frank de Boer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.