Minder livetopics door afgesloten De Toekomst

door BvdPloeg 10

Minder livetopics door afgesloten De Toekomst

door BvdPloeg 10

Laatst geüpdatet

Ajax houdt De Toekomst vooralsnog hermetisch gesloten bij jeugdwedstrijden. Dat betekent dat familieleden, zaakwaarnemers en dus ook media niet aanwezig kunnen zijn als de competities in de komende twee weekeinden beginnen. De bekercompetities gingen afgelopen weekend al van start.

Ajax Showtime doet al jaren verslag van de Ajaxjeugd, waarbij onze vaste jeugdwatcher en zijn collega's wekelijks de verrichtingen van Ajax O15, O16, O17 en O18 (tot voor kort O19) op de voet volgden. Verslagen, uitslagen, topscorers en het laatste nieuws; je vond het op deze website.

Door de coronamaatregelen van Ajax op De Toekomst maken we een pas op de plaats als het gaat om het verslag doen van jeugdwedstrijden. Hierbij zijn we in ieder geval de komende weken afhankelijk van wat Ajax TV zal uitzenden via de officiële kanalen. Alles wat we via Ajax binnen krijgen, zullen we ook aan jullie doorgeven.

Als er livetopics mogelijk zijn, zullen we deze uiteraard aanmaken, ook als er bijvoorbeeld bij uitwedstrijden andere coronamaatregelen gelden. Meer dan ooit staan we open voor mensen die om één of andere reden toch informatie hebben over een wedstrijd die achter gesloten deuren wordt gehouden. Mail in dat geval vooral naar onderstaand adres. Net als heel de wereld hopen we dat het coronavirus snel onder controle komt, zodat we ook de Ajaxjeugd weer op de voet kunnen volgen.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: b.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties