Mexico wint zonder opvallende afwezige Álvarez van El Salvador

door Terrence Riepma 8

Bron AS

Mexico wint zonder opvallende afwezige Álvarez van El Salvador

door Terrence Riepma 8

Bron AS

Laatst geüpdatet

Mexico heeft, zonder de afwezige Edson Álvarez, weten te winnen van El Salvador. De WK-kwalificatiewedstrijd werd tijdens de nacht van woensdag op donderdag gespeeld en eindigde in een 0-2 zege voor de Mexicanen.

Hector Moreno en Raul Jimenez zijn de doelpuntenmakers namens de Zuid-Amerikanen. Voor laatstgenoemde is het de eerste treffer voor het nationale elftal sinds de ernstige hoofdblessure die Jimenez opliep in november vorig jaar. Na veertien wedstrijden staat Mexico op veertien punten en bovenaan in de groep. Volgende maand wacht de kraker tegen de Verenigde Staten.

Álvarez was, zoals eerder vermeld, de opvallende afwezige bij Mexico. De middenvelder was niet geschorst en had ook geen blessure. Of de Ajacied op weg terug is naar Amsterdam is niet bekend. Wel is het nog steeds mogelijk dat Álvarez de wedstrijd tegen sc Heerenveen aan zich voorbij moet laten gaan, omdat hij te laat terug zou zijn na de interlandperiode. Dit laatste geldt sowieso voor Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez en Antony.

Bookmaker: Ajax de favoriet in Heerenveen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.