'Mertens is momenteel geen optie voor Ajax'

door Bart Veenstra 97

Bron De Telegraaf

'Mertens is momenteel geen optie voor Ajax'

door Bart Veenstra 97

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft op dit moment geen interesse in Dries Mertens. De Belgische aanvaller is sinds zijn vertrek bij Napoli transfervrij en werd in de Italiaanse media vervolgens gelinkt aan de Amsterdamse club.

De Telegraaf deed navraag naar de mogelijke interesse van Ajax in Mertens. Het antwoord is duidelijk: daar is op dit moment geen enkele sprake van. Mertens speelde in Nederland eerder voor AGOVV Apeldoorn, FC Utrecht en PSV.

Sinds 2013 speelde hij voor Napoli. Eind juli kwam naar buiten dat Napoli en Mertens, die beschikte over een aflopend contract bij de club uit Napels, uit elkaar gingen. Sindsdien is de Belgische aanvaller op zoek naar een nieuwe club. Uit loyaliteit naar Napoli toe zou hij bedankt hebben voor Juventus.

Schreuder heeft al keuze te over in aanval Ajax

De komst van Mertens bij Ajax lijkt gezien het aantal aanvallende opties ook al onwaarschijnlijk. Met Dusan Tadić, Steven Bergwijn, Antony, Brian Brobbey, Francisco Conceição en zeer waarschijnlijk Lorenco Lucca heeft trainer Alfred Schreuder veel opties in zijn aanval. Bovendien kan ook Steven Berghuis nog als buitenspeler fungeren.

Sportbookies had dinsdag alle voetbalwedtips juist. Check de voorspellingen voor vandaag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties