Martínez en Tagliafico bereiken met Argentinië halve finale Copa América

door NickOoms 6

Bron Ajax Showtime

Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico hebben in de nacht van zaterdag op zondag met Argentinië de halve finale van de Copa América bereikt. De Argentijnen rekenden in de kwartfinale eenvoudig af met Ecuador (3-0).

Lionel Messi loodste het nationale elftal van Argentinië met twee assists en één doelpunt naar de halve finale van het Zuid-Amerikaanse landentoernooi. In de volgende ronde van de Copa América wacht tegenstander Colombia.

Mártinez - die vorig duel tegen Bolivia (4-1 winst) nog de volledige negentig minuten meespeelde - zat in het duel met de Ecuadorianen de gehele wedstrijd op de bank. Tagliafico viel zeven minuten voor tijd in voor aanvaller Nicolás González.

Álvarez wint laatste oefenduel in aanloop naar Gold Cup

Edson Álvarez heeft met Mexico in de nacht van zaterdag op zondag een oefenduel van Nigeria gewonnen (4-0). De middenvelder van Ajax speelde de gehele wedstrijd op het middenveld mee. Door de overwinning op de Super Eagles lijken de Mexicanen klaar voor de Gold Cup. Het toernooi voor landen uit Noord- en Midden Amerika zal vanaf 10 juli in de Verenigde Staten plaatsvinden.