Magallán: 'Ik wil nog minimaal een jaar in Europa blijven en het contract met Ajax nakomen'

door Justin Fokkens 346

Bron TN

Magallán: 'Ik wil nog minimaal een jaar in Europa blijven en het contract met Ajax nakomen'

door Justin Fokkens 346

Bron TN

Laatst geüpdatet

Lisandro Magallán keert de komende dagen terug bij Ajax. De centrale verdediger, die in 2019 voor een miljoenenbedrag overkwam van Boca Juniors, kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor het Belgische RSC Anderlecht. De verdediger zal zich echter op korte termijn weer in Amsterdam melden.

De 28-jarige verdediger vertelt in gesprek met het Argentijnse TN nog niet te weten waar hij komend seizoen zal spelen. Een terugkeer naar zijn thuisland Argentinië zit er volgens hem nog niet in. 'Ik wil nog minimaal een jaar in Europa blijven en het contract met Ajax nakomen', aldus Magallán. Of dit laatste ook daadwerkelijk zal gebeuren, weet de Ajacied nog niet. 'Ik weet niet of ik bij de club blijf of dat ze me gaan verkopen, maar het idee is om daar te blijven.'

Terugkeer in Amsterdam

Zodoende zal Magallán zich dus tijdens de voorbereiding weer gaan melden op Sportpark De Toekomst, waar met Alfred Schreuder een nieuwe trainer aan het roer staat. Het contract van de verdediger in Amsterdamse dienst, die het afgelopen seizoen tot dertig optredens in het shirt van RSC Anderlecht kwam, loopt nog één jaar door. In een eerder stadium werd de Argentijn ook al verhuurd aan het Spaanse Alavés en het Italiaanse Crotone.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties