Krol over eventuele transfer Bonucci: 'Het is geen gek idee'

door Wessel Kroon 100

Bron Tuttosport

Krol over eventuele transfer Bonucci: 'Het is geen gek idee'

door Wessel Kroon 100

Bron Tuttosport

Laatst geüpdatet

Ruud Krol zou een transfer van Leonardo Bonucci naar Ajax geen slecht idee vinden. De voormalig speler van Ajax denkt dat Bonucci iets kan toevoegen aan de selectie van de Amsterdammers. Krol is dan ook benieuwd of het uiteindelijk daadwerkelijk tot een transfer zal komen. In gesprek met het Italiaanse Tuttosport gaat hij in op de geruchten over de Italiaanse mandekker.

Een aantal dagen geleden werd bekend dat Bonucci zou zijn aangeboden bij Ajax. Krol zou het een goede zet vinden van Ajax om de Italiaan binnen te halen. 'Het is geen gek idee', opent de 83-voudig international over een eventuele transfer van Bonucci naar Ajax. 'Ajax heeft een heel jonge selectie. Met zijn ervaring en kwaliteit kan Bonucci een goede bijdrage leveren als mentor.'

Krol denkt dat Bonucci van waarde kan zijn voor het elftal van trainer Maurice Steijn. 'Hij heeft een geweldige carrière gehad en die zou hij afsluiten bij Juventus. Althans, dat dacht ik. Hopelijk vindt hij nu alsnog een mooie club die meedoet om de prijzen. Aan Ajax zou hij zéker wat kunnen toevoegen, maar het is aan hem. Ik weet niet of Bonucci überhaupt naar het buitenland wil.'

Zoektocht naar centrale verdediger

Ajax is sinds het vertrek van sterkhouder Jurriën Timber op zoek naar een nieuwe rechter centrale verdediger. In die zoektocht kwamen de Amsterdammers uit bij de Kroaat Josip Sutalo. Ajax is in onderhandeling met Dinamo Zagreb om de mandekker over te nemen, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak. Ajax lijkt wel spoedig Jakov Medić te kunnen presenteren. De lange verdediger maakt hoogstwaarschijnlijk de overstap van St. Pauli naar Ajax.

Bestel nu het derde shirt van het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.