Kan het Nederlands elftal de prestatie tegen België een goed vervolg geven tegen Wales? (Ad)

door admin 0

Bron AS

Kan het Nederlands elftal de prestatie tegen België een goed vervolg geven tegen Wales? (Ad)

door admin 0

Bron AS

Laatst geüpdatet

Het Nederlands elftal kan zich opmaken voor een volgende ontmoeting in de derde editie van de Nations League. Afgelopen weekend werd België nog probleemloos aan de kant gezet, nu wacht een uitwedstrijd in en tegen Wales. Het land plaatste zich afgelopen zondag nog voor het WK en dus heerst er euforie. Bovendien liet de bondscoach al weten niet met de sterkste elf aan te treden tegen Nederland. Allemaal zaken om rekening mee te houden in het vinden van de beste betjes voor Wales – Nederland.

Een ‘normale’ overwinning voor het Nederlands elftal van Louis van Gaal levert nog een redelijke quotering op. Een zege ligt immers voor de hand en biedt je alsnog een factor van 1,53. Oranje maakte tegen België echter een dusdanige indruk dat ook een overwinning met grotere cijfers tot de mogelijkheden kan behoren. Weet de ploeg van Van Gaal namelijk met twee doelpunten verschil of meer te winnen, dan kan je inzet zelfs keer 2,43 gaan.

Toch is niets zeker in het voetbal en dus is het interessant om ook naar de quotering voor een succesvolle avond voor Wales te kijken. Mochten de drie punten naar Wales gaan immers, dan schiet de quotering behoorlijk omhoog. Wint het land van bondscoach Rob Page, dan kun je 6,10 keer je inzet terug verwachten. Heb je vertrouwen in de opponent van Oranje, maar wil je het risico toch ietwat inperken? Dan kun je kiezen voor een zege voor Wales óf gelijkspel. Zet je in en eindigt de wedstrijd op één van die twee manieren, dan wacht je een quotering van 2,60.

Het is nooit makkelijk om de winnaar van een wedstrijd vooraf aan te wijzen. Daarom kan er ook worden gekeken naar het aantal gemaakte doelpunten. Weten Nederland en Wales beide het net te vinden, dan wacht je een fraaie quotering van 2,07. Vallen er – door welke team gemaakt dan ook – tijdens het duel meer dan 1,5 goals, dan gaat je inzet keer 1,30. Durf je in te zetten op meer dan 2,5 doelpunten, dan stijgt de quotering fors naar 1,96.

Tot slot kijken we naar de mogelijke doelpuntenmakers van woensdagavond. Memphis Depay en Steven Bergwijn toonden tegen België aan in een goede vorm te steken en dus een doelpunt van één van beiden tegen Wales geen verrassing zijn. Scoort Memphis, dan krijg je 2,12 keer je inzet terug. Lukt het Bergwijn, dan is de factor zelfs 2,60. Ben je een echte waaghals en geloof je zelfs in twee goals van één van de aanvallers, dan kun je respectievelijk 7,50 en 11,00 keer je inzet winnen.

Wil je meer wedtips voor Wales - Nederland? Check dan de website van Sportbookies!

Lees meer over: