Jong Oranje in verschillende stadions aan de slag tijdens EK-kwalificatiereeks

door Jesse ter Haar 10

Jong Oranje in verschillende stadions aan de slag tijdens EK-kwalificatiereeks

door Jesse ter Haar 10

Laatst geüpdatet

Jong Oranje komt op 12 oktober en 12 november in actie in de EK-kwalificatiereeks. De wedstrijden tegen Jong Wales en Jong Bulgarije stonden al gepland, maar de speellocaties zijn nu ook bekendgemaakt door OnsOranje.

De eerste van de twee wedstrijden - thuis tegen Wales - zal worden afgewerkt in het Goffertstadion, de thuishaven van NEC Nijmegen. Een maand later reizen Erwin van de Looi en zijn ploeg af naar het Yanmar Stadion van Almere City. Dan is Bulgarije de tegenstander.

In september neemt Jong Oranje het eerst op tegen Jong Moldavië. Ook die wedstrijd wordt weer in een ander stadion gespeeld. De Adelaarshorst, de plek waar Go Ahead Eagles zijn wedstrijden afwerkt, zal dan het speeltoneel zijn. Zodoende krijgen fans voor heel het land de kans om de beloften van Nederland aan het werk te zien.

Namens Ajax zijn Kenneth Taylor, Jay Gorter, Calvin Raatsie en Jurgen Ekkelenkamp opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje voor de komende interlandperiode. Voor de eerste drie genoemde jongelingen geldt dat zij hun debuut kunnen maken voor Jong Oranje.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties