Jansen over Ajax-interesse in Reijnders: 'Ik heb hem een groot compliment gemaakt'

door NielsOpdam 61

Bron ESPN

Jansen over Ajax-interesse in Reijnders: 'Ik heb hem een groot compliment gemaakt'

door NielsOpdam 61

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Pascal Jansen heeft met Tijjani Reijnders gesproken over de interesse van Ajax in de middenvelder. Dat vertelt de trainer van AZ op een persconferentie, zo is te zien op beelden van ESPN. Dinsdag schreef De Telegraaf dat Ajax werk maakt van de komst van AZ-middenvelder Reijnders.

'Ik heb daar heel kort even met hem over gesproken', begint Jansen zijn verhaal over de interesse in Reijnders. 'Ik heb hem een groot compliment gemaakt voor het feit dat er zoveel aandacht aan hem wordt besteed in de krant.' Jansen en Reijnders spraken niet over of het klopt dat er Amsterdamse interesse is in de middenvelder.

'Het feit dat daar heel veel aandacht voor was hebben we besproken en als groot compliment gezien', vervolgt de oefenmeester van de Alkmaarders zijn verhaal. Als de trainer de vraag krijgt of hij het zou snappen, geeft Jansen aan dat hij die vraag nu niet relevant vindt. 'We zitten hier nu voor de wedstrijd tegen Lazio. Wat we net hebben besproken over hem is wat mij betreft meer dan genoeg.'

'Ajax vroeg Reijnders of hij open staat voor zomerse transfer'

Dinsdag schreef De Telegraaf dat Reijnders zou zijn gevraagd of hij open staat voor een zomerse transfer naar Ajax. Hiermee zou de regerend landskampioen voorsorteren op een vertrek van Edson Álvarez. Volgens de ochtendkrant zou Ajax 'de geldbuidel moeten laten rammelen' als de club Reijnders van AZ wil overnemen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.