'Ik heb je in mijn broekzak en dan ga je zulke dingen zeggen'

door Finn Dekker 24

Bron ESPN

'Ik heb je in mijn broekzak en dan ga je zulke dingen zeggen'

door Finn Dekker 24

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Na afloop van de wedstrijd tegen VVV Venlo was niet de overwinning het onderwerp van gesprek, maar het akkefietje tussen Devyne Rensch en Zinédine Machach. De middenvelder van de bezoekers maakte een rare opmerking richting de Ajacied. Rensch kan er eigenlijk wel om lachen.

'On the streets I kill you my friend', luidde het dreigement van Machach. 'Ik kon er alleen maar om lachen. Hij durfde mij daarna niet meer aan te kijken, dus dat zegt wel genoeg denk ik', reageert Rensch voor de camera van ESPN. 'Ik heb je in mijn broekzak en dan ga je zulke dingen zeggen... Hij moet naar mijn straat komen en dan ziet hij het wel', grapt de talentvolle verdediger.

Tegen VVV was Rensch wederom trefzeker. Heeft de achttienjarige een neusje voor de goal? 'Stiekem wel. Ik ben vaak in de zestien en dan scoor ik gewoon. Gelukkig zag David (Neres, red.) mij staan', blikt Rensch terug op het openingsdoelpunt in de tiende minuut. Ajax liep uiteindelijk uit naar een 3-1 zege in de Johan Cruijff ArenA.

Tot slot gaat de verslaggever van de sportzender in op de multifunctionaliteit van de verdediger, die donderdag als linksback fungeerde. 'Ik kan overal staan. Ik probeer gewoon goed te spelen waar de trainer mij neerzet.' Zijn voorkeur ligt echter in het centrum. 'Links centraal, maar daar is de concurrentie groot.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.