Geruchtenmolen: 'Ten Hag op het lijstje om March op te volgen bij RB Leipzig'

door Melle Goekoop 220

Geruchtenmolen: 'Ten Hag op het lijstje om March op te volgen bij RB Leipzig'

door Melle Goekoop 220

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 4 december

'Ten Hag op het lijstje om March op te volgen bij RB Leipzig' 

Erik ten Hag staat op het lijstje om Jesse March als coach op te volgen bij RB Leipzig. De club van oud-Ajacied Brian Brobbey kent dit seizoen matige resultaten, wat de positie van de Amerikaan onzeker maken. Zaterdagmiddag meldde Fabrizio Romano dat het bestuur serieus overweegt om March te ontslaan. Daarnaast schrijven Sportbuzzer en Leipziger Volkszeitung dat Ten Hag en Roger Schmidt op het lijstje staan om de hoofdtrainer op te volgen.

Vrijdag 3 december

'Ajax volgt situatie van Xavi Simons op de voet'

Ajax is één van de clubs die de situatie omtrent Xavi Simons (18) bij Paris Saint-Germain in de gaten houdt. Dat meldt het Franse medium Foot Sur 7. Simons beschikt bij de topclub uit Parijs over een aflopend contract en de kans is aanwezig dat hij zijn contract niet gaat verlengen. Zodoende zou Ajax interesse hebben, al is de Amsterdamse club daarin niet de enige. Ook FC Barcelona, Manchester City, Juventus en Rangers FC hebben interesse in de talentvolle middenvelder.

Donderdag 2 december

'Ajax krijgt twee Ecuadoraanse talenten op proef'

Ajax krijgt binnenkort Oscar Zambrano en Mathías Solís op de proef in Amsterdam, zo heeft de voorzitter van hun club LDU Quito, Jorge Callejas, bekendgemaakt. Zambrano en Solís, talenten uit Ecuador, zijn opgevallen bij scouts van Ajax en zullen binnenkort een stage afwerken op De Toekomst. Zambrano is een zeventienjarige middenvelder, Solís is een zeventienjarige aanvaller. Beide talenten spelen momenteel in het tweede elftal van het Ecuadoraanse LDU Quito.


Dinsdag 30 november

'Ajax op de tribune voor Anderlecht-back Gómez'

Ajax heeft tijdens het afgelopen weekeinde op de tribune gezeten voor Sergio Gómez, zo schrijft VoetbalPrimeur. Het betreft de linksback van RSC Anderlecht, die een hoofdrol vertolkte tijdens de uitwedstrijd tegen Charleroi. De club uit Brussel wist met 1-3 te winnen en daarbij maakte Gómez twee van de drie doelpunten. Eén van de twee keer scoorde hij vanaf de penaltystip. De back kent een verleden bij FC Barcelona en Borussia Dortmund en zou eveneens in de belangstelling staan van onder meer AZ, Villarreal, Stade Rennes, Internazionale en Bayer Leverkusen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties