Geruchtenmolen: 'Porto wil tweede Ajacied na Sánchez'

door Gino Haverkamp 726

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Porto wil tweede Ajacied na Sánchez'

door Gino Haverkamp 726

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax toenemen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 27 augustus

 'Porto wil tweede Ajacied na Sánchez'

In navolging van Jorge Sánchez aast FC Porto op nog een Ajacied: Francisco Conceiçao. Dat meldt het Portugese medium Record. Enorm concreet is de interesse nog niet, daar FC Porto pas over wil gaan op de rappe buitenspeler als de deal met Sánchez volledig beklonken is. Mocht Conceiçao naar Portugal trekken, dan keert hij terug bij de club die hij een jaar geleden juist inruilde voor Ajax.

Vrijdag 25 augustus

'Ajax zet in op Ecuadoraans talent Zambrano (19)'

Ajax heeft interesse in Óscar Zambrano, zo beweert César Luis Merlo op X. De Amsterdammers zouden concurrentie hebben van twee andere clubs uit Europa, maar lijken op poleposition te liggen. Ajax zou van alle gegadigden de meeste vooruitgang hebben geboekt in de deal, maar de onderhandelingen tussen beide clubs lopen nog altijd. Zambrano komt het meest in actie als defensieve middenvelder.

Dinsdag 22 augustus

'West Ham verhoogt bod op Kudus na nieuwe gesprekken met Ajax'

West Ham United gaat zijn bod op Mohammed Kudus verhogen nadat het nieuwe gesprekken met Ajax heeft gevoerd. Dat meldt FootballInsider247 dinsdag. De Londense club hoopt binnen 48 uur tot een akkoord te komen met Ajax. Een eerste bod van 40 miljoen pond - omgerekend bijna 47 miljoen euro - werd door de Amsterdammers van de tafel geveegd. Ajax zou minimaal 44 miljoen pond - omgerekend 51,5 miljoen euro - willen zien. West Ham zou nu dat bedrag inclusief bonussen willen bieden voor de Ghanees. Of Ajax daarmee akkoord zou gaan, is nog even afwachten. Een persoonlijk akkoord is volgens bovengenoemd medium al bereikt.

Maandag 21 augustus

'FC Porto bedingt koopoptie van 5,5 miljoen euro in Sánchez-deal'

FC Porto kan Jorge Sánchez na het huidige seizoen voor 5,5 miljoen euro overnemen van Ajax, zo schrijft Michael Rincón op X. De Portugese topclub huurt de back in eerste instantie van Ajax, waarbij er dus ook een optie tot koop is afgesproken. Mocht Sánchez dit seizoen tot een totaal van 25 wedstrijden voor FC Porto komen, dan wordt de optie tot koop omgezet in een verplichte koopoptie.

Pre-order de gloednieuwe Johan Cruijff-collectie via de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.