Geruchtenmolen: 'FC Barcelona wendt zich na het seizoen tot Ten Hag'

door Terrence Riepma 144

Geruchtenmolen: 'FC Barcelona wendt zich na het seizoen tot Ten Hag'

door Terrence Riepma 144

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 2 oktober

'FC Barcelona wendt zich na het seizoen tot Ten Hag'

FC Barcelona heeft nog steeds verregaande interesse in Erik ten Hag, zo meldt Catalunya Ràdio op zaterdag in het programma El Suplement. De Catalaanse club zou dan wel pas na het seizoen een aanbieding doen aan de Ajaxtrainer, gezien het contract van Ten Hag wordt gezien als een 'handicap'. Tot die tijd zou Albert Capellas, momenteel nog trainer in de academie van FC Barcelona, interim manager moeten worden als vervanger van Ronald Koeman, die al langere tijd op de schopstoel zit.

Maandag 27 september

'Ajax sprak al met vertegenwoordigers van Pepi'

Ajax heeft verregaande interesse in Ricardo Pepi, zo schrijft journalist Chris Smith op Twitter. De achttienjarige centrumspits komt momenteel uit voor FC Dallas en volgens de verslaggever waren afgevaardigden van Ajax afgelopen zaterdag aanwezig in Vancouver om hem te bekijken. De club zou zelfs al met vertegenwoordigers van de jongeling gesproken hebben. De gesprekken tussen Ajax en FC Dallas starten naar alle waarschijnlijkheid snel.

Krijg 6,50 keer je inzet terug als Ajax met 2-0 of 3-0 wint van Besiktas!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties