Geruchtenmolen: 'Ajax waagde in augustus poging voor Betis-keeper Rui Silva'

door Jesse ter Haar 32

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax waagde in augustus poging voor Betis-keeper Rui Silva'

door Jesse ter Haar 32

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 30 september

'Ajax waagde in augustus poging voor Betis-keeper Rui Silva'

Ajax heeft in de laatste weken van augustus een poging gewaagd om Rui Silva van Real Betis over te nemen, zo schrijft het Portugese Record op vrijdag. De Amsterdammers deden in het slot van de transferperiode navraag naar de goalie, maar Real Betis was niet bereid om in gesprek te gaan. Men sluit overigens niet uit dat Ajax terugkeert wanneer de winterse transfermarkt opengaat.

Woensdag 28 september

'Ajax volgt verrichtingen van Maccabi Tel Aviv-talenten Peretz en Gloch'

Ajax volgt de verrichtingen van Daniel Peretz en Oskar Gloch, zo weet Time News te melden. Gloch werd al eerder met Ajax in verband gebracht. Het talent van Maccabi Tel Aviv wil graag bij een club terechtkomen die ervaring heeft met het opleiden van jonge talenten. Niet alleen Gloch wordt in de gaten gehouden door de Amsterdammers. Ook teamgenoot Peretz zou op de radar staan van Ajax. De 22-jarige goalie wordt al enige tijd gevolgd door de Amsterdamse club. Woensdagavond wist Peretz nog drie penalty's te stoppen voor Israël O21 in een penaltyreeks tegen de leeftijdsgenoten uit Ierland. Ook schoot de Israëlische keeper de winnende penalty binnen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.