Dubbelslag El Azzouzi niet genoeg voor Sparta

door Floris 8

Zakaria El Azzouz lijkt klaar voor het nieuwe seizoen. De Ajax-huurling, die momenteel uitkomt voor Sparta Rotterdam, scoorde zaterdag twee keer tijdens een oefenwedstrijd tegen NAC Breda. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De wedstrijd vond plaats in Rotterdam, waar El Azzouzi de openingstreffer voor zijn rekening nam vlak voor de rust. Ook in de tweede helft was hij trefzeker. Als een echte spits verzilverde hij een rebound. Het is de kers op de taart voor El Azzouzi, die een uitstekende voorbereiding kende bij Sparta.

Met vijf treffers is de twintigjarige voorhoedespeler immers de topscorer van de voorbereiding. Volgende week zondag start de Eredivisie voor El Azzouzi en zijn ploegmaten tegen, saillant genoeg, Ajax.