Driessen: 'Ajax wil Brobbey en Bergwijn terughalen naar Amsterdam'

door Terrence Riepma 58

Bron Veronica Inside

Driessen: 'Ajax wil Brobbey en Bergwijn terughalen naar Amsterdam'

door Terrence Riepma 58

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Ajax aast volgens Valentijn Driessen op de terugkeer van zowel Brian Brobbey als Steven Bergwijn. Dat vertelt de chef voetbal van De Telegraaf bij Veronica Inside. Reden achter de interesse in de twee oud-Ajacieden zou de absentie van Sébastien Haller tijdens de Africa Cup zijn en een mogelijke transfer van David Neres in de winterstop.

Driessen ziet dat Ajax niet een geschikte back-up spits heeft voor wanneer Haller in januari en februari actief is tijdens de Africa Cup: 'Feyenoord heeft Cyriel Dessers, PSV heeft Carlos Vinícius, maar Ajax heeft gewoon niemand. Ja, Danilo, maar die slaagde zelfs niet bij FC Twente. Dus die moeten een andere spits.'

Brobbey is al vaker aangehaald als mogelijke aanwinst voor Ajax in de winterstop en Driessen lijkt het nieuws dat de Amsterdammers nog steeds geïnteresseerd zijn enigszins te bevestigen: 'Ze zijn met hem bezig, ze willen hem heel graag hebben.' Brobbey verliet Ajax afgelopen zomer nog transfervrij voor RB Leipzig, maar hoeft daar niet te rekenen op veel speeltijd.

Bergwijn óók terug naar Ajax?

Bergwijn, die in de jeugd van Ajax heeft gespeeld, zou ook op het verlanglijstje staan, zegt Driessen: 'Ze willen graag Neres verkopen in de winter en ze zijn ook bezig om Bergwijn binnen te halen. Als onze vriend Neres weggaat, moet je natuurlijk een vervanger hebben. En Bergwijn komt nauwelijks aan de bak bij Tottenham.'

Profiteer tot en met maandag van flinke Black Friday-kortingen in de Ajaxshop!

Wedden: Denk je dat Ajax wint van Sparta en dat beide teams scoren? Ontvang voor bij Bet365 en ontvang ook een welkomstbonus van 100 euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.