'Deur bij Marokko staat weer op een kiertje voor Mazraoui'

door Jesse ter Haar 21

Bron ESPN

'Deur bij Marokko staat weer op een kiertje voor Mazraoui'

door Jesse ter Haar 21

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui mag zich binnenkort waarschijnlijk weer melden bij het nationale team van Marokko, zo vertelt Jan Joost van Gangelen zondagavond bij Dit was het Weekend. Bondscoach Vahid Halilhodzic zou weer openstaan voor een samenwerking.

De verslaggever heeft contact gehad met Anouar Amrani, Marokko-watcher namens de tv-zender. Daarbij wordt gezegd dat de deur weer op een kiertje staat voor de Ajacied. 'Als hij zich de volgende keer meldt en gewoon disciplinair traint, dan is er niks aan de hand en dan is Ajax hem kwijt.'

Van Gangelen doelt daarmee op de Afrika Cup die voor de deur staat. In januari begint het toernooi in Afrika en daarbij moeten de clubs met spelers uit het continent hun spelers tijdelijk afstaan. Marokko neemt het op tegen de Comoren, Gabon en Ghana.

Waar er voor Mazraoui dus weer kansen lonken bij Marokko, geldt dat voor een oud-Ajacied niet. Hakim Ziyech werd ook verbannen bij het nationale team, maar hij lijkt niet in genade aangenomen te worden. 'Bij Ziyech lijkt het definitief ten einde', zegt Van Gangelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties