Til: 'Ze horen niet achttiende te staan, dat slaat nergens op'

door Roemer Smid 59

Bron ESPN

Til: 'Ze horen niet achttiende te staan, dat slaat nergens op'

door Roemer Smid 59

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Luuk de Jong en Guus Til hopen voor het Nederlandse voetbal dat Ajax zich zo snel mogelijk herpakt, aldus de spits en de middenvelder voor de camera's na de topper. Ajax verloor zondag met 5-2 uit in Eindhoven en bekleedt nu de laatste plek in de Eredivisie.

De Jong denkt dat het beter is als Ajax zo snel mogelijk weer wedstrijden gaat winnen, zo vertelt hij aan NOS. 'Dit is voor het Nederlands voetbal niet goed. Ik begrijp dat PSV-fans en andere fans er misschien wel blij mee zijn, maar voor het Nederlands voetbal is het beter als Ajax weer punten gaat pakken.'

In de eerste helft speelde Ajax goed, de Amsterdammers lieten grote kansen liggen. 'We lieten ons verrassen, we wilden wel druk zetten, maar we waren gewoon niet scherp genoeg in de duels. Je hebt geluk dat ze er dan niet drie of vier maken in de eerste helft', aldus de spits van PSV.

'Ik kijk er niet met plezier naar'

Til kijkt net als zijn aanvoerder met verbazing naar de huidige stand van Ajax, zo vertelt hij tijdens de persconferentie na de wedstrijd. 'Ik kijk er niet met plezier naar. Ik vind gewoon dat Ajax, PSV, Feyenoord altijd mee moeten doen om de titel. Met de kwaliteit die zij hebben, horen ze niet achttiende te staan, dat slaat nergens op. Ik weet bijna zeker dat zij niet op deze positie blijven staan', aldus de in de Bijlmer opgegroeide middenvelder.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.