Boussatta: 'Daarom zien we Ziyech vaker lachen'

door Thijs Zwagerman 17

Boussatta: 'Daarom zien we Ziyech vaker lachen'

door Thijs Zwagerman 17

Laatst geüpdatet

Oud-Ajacied Dries Boussatta denkt te weten waarom Hakim Ziyech dit seizoen meer lacht dan 'normaal'. Volgens Boussatta kan Ziyech de kritiek op zijn persoon meer filteren sinds hij tot Voetballer van het Jaar werd uitgeroepen.

'Het is een jongen die echt op straat is opgegroeid. Hij kijkt, of wellicht keek, heel zwartwit naar de wereld. Wat goed is is goed en wat slecht is is slecht', zo zegt Boussatta bij De Nieuwe Maan. De voormalig vleugelspeler denkt dat Ziyech zich afsloot voor de buitenwereld: 'Hij bouwde een muur om zich heen, want hij ziet ook dat hij na twintig fantastische wedstrijden en één mindere gelijk degene is die eruit wordt gepikt.'

'Ik denk dat hij dat nu misschien, na de erkenning en zijn prijs (Voetballer van het Jaar, red.), misschien een beetje kan filteren, zodat hij weet: "Het is niet iedereen. Er zijn ook mensen die mij wél toejuichen". Het gevolg daarvan is dat we hem vaker zien lachen', zo verklaart Boussatta.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.