'Vond dat Schreuder goed communiceerde, maar ik weet niet hoe het bij Ajax is gegaan'

door Cristian de Jong 30

Bron Voetbalzone

'Vond dat Schreuder goed communiceerde, maar ik weet niet hoe het bij Ajax is gegaan'

door Cristian de Jong 30

Bron Voetbalzone

Laatst geüpdatet

Melayro Bogarde weet dat Alfred Schreuder helemaal niet zo slecht is in communiceren als men beweert. De speler van PEC Zwolle werkte onder Schreuder bij TSG Hoffenheim en is van mening dat de oefenmeester niet slecht is in de communicatie met zijn spelers en stafleden.

'Ik herinner hem als een hele goede trainer. Hij heeft mij goed geholpen', vertelt Bogarde in gesprek met Voetbalzone. Bogarde maakte in de tijd dat Schreuder hoofdtrainer was bij Hoffenheim de overstap van het jeugdvoetbal naar de senioren. 'Alles wat je in het profvoetbal moet leren, heeft hij mij bijgebracht.'

Bogarde is Schreuder dankbaar

'Als je van de jeugd naar de senioren gaat moet je stevig in je schoenen staan', weet Bogarde, die vervolgens vertelt dat Schreuder hem tijdens trainingen veel heeft uitgelegd. 'Daar ben ik blij mee.' In de tijd van Schreuder bij Ajax gingen verhalen rond dat de oefenmeester niet voldoende zou communiceren, iets waar Bogarde zich niet in kan vinden. 'Ik vond dat hij juist goed communiceerde met spelers en stafleden', zegt Bogarde, die Schreuder echter alleen meemaakte in Duitsland. 'Ik weet natuurlijk niet hoe het bij Ajax is gegaan.'

Na het gelijke spel tegen FC Volendam was het voor Schreuder einde verhaal in Amsterdam. De trainer wist voor de zevende keer op rij geen zege te boeken in de Eredivisie en zodoende gingen Ajax en Schreuder per direct uit elkaar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.