Bestel het Ajax-thuistenue of uittenue met korting, gratis bedrukking én gratis verzending!

door Ajax Showtime 5

Bron Ad

Bestel het Ajax-thuistenue of uittenue met korting, gratis bedrukking én gratis verzending!

door Ajax Showtime 5

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Vanaf nu tot en met zondagavond (18 december) is er een speciale actie in de Ajaxshop! Je kunt het Ajax-thuistenue en het Ajax-uittenue nu met 35% korting, gratis bedrukking én gratis verzending bestellen!

Het Ajax-thuisshirt en Ajax-uitshirt van dit seizoen zijn vanaf nu te koop met 35% korting. Een shirt voor volwassenen kostte 90 euro, maar is nu verkrijgbaar vanaf 58,50 euro. De juniorenshirts waren eerst 70 euro, maar zijn nu te koop vanaf 45,50 euro. Wil jij het huidige thuisshirt of uitshirt bestellen? Klik dan hier!

Naast de korting van 35% op het thuisshirt en uitshirt is er ook gratis bedrukking op die shirts. Wil jij een thuisshirt met de naam van Brian Brobbey, of een uitshirt met jouw eigen naam? Dan kun je nu een thuis- of uitshirt bestellen en deze gratis laten bedrukken! Het shirt wordt dan ook nog eens gratis opgestuurd. Deze actie geldt tot zondagavond, dus wees er snel bij!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.