Bestel diverse items, waaronder het derde shirt, in de Ajaxshop nu met liefst 50% korting!

door Bart Veenstra 8

Bron Ad

Bestel diverse items, waaronder het derde shirt, in de Ajaxshop nu met liefst 50% korting!

door Bart Veenstra 8

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax-supporters kunnen hun slag slaan in de Ajaxshop. Vanaf heden is bij de club een grote sale bezig en dat houdt in dat jij vanaf nu op heel veel producten maar liefst 50% korting krijgt. Eerder was dit nog 40%, maar de club heeft er een nog een schepje bovenop gedaan!

Vanaf heden is ook de derde collectie - dus het derde shirt en pre-matchwear - in de sale gegaan. Bijna alle producten zijn nu in de sale en verkrijgbaar met liefst 50% korting. Alleen het thuis- en uitshirt (senior) kennen nog een korting van 40 in plaats van 50%.

In de Ajaxshop kun je ook kortingen krijgen op bijvoorbeeld de trainingslijn en de originals kledinglijn. Het eerdergenoemde derde shirt was eerder nog verkrijgbaar vanaf 90 euro, terwijl je dat shirt nu al voor 45 euro kunt aanschaffen!

Verder kun je bijvoorbeeld een Ajax-originals hoodie, Ajax-winterjacket, Ajax-etui, Ajax-kousen, Ajax-handdoek elftal of een Ajax-mok elftal bestellen met flinke kortingen. Klik hier en bekijk alle producten met 50% korting in de Ajaxshop! Alle kortingen gelden ook in de fysieke fanshops in Bataviastad, in de Kalverstraat en in de Johan Cruijff ArenA.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.