AS FanTV: 'Je komt niet alleen voor het resultaat'

door HarryVlug 8

AS FanTV: 'Je komt niet alleen voor het resultaat'

door HarryVlug 8

Laatst geüpdatet

De supporters van Ajax konden er na Ajax - Excelsior wel mee leven dat de vonken er niet vanaf spatten, zoals tegen PSV. De drie punten zijn binnen en dat is gezien het puntenverlies van de concurrentie het aller belangrijkste. (video voor app-gebruikers!)

'Ik had liever 6-1 gezien, maar voor 3-1 teken ik. We staan weer op vijf punten van PSV, na de winterstop gaan we ze pakken', zo klinkt het bijvoorbeeld. De fans maken zich meer zorgen over wie er achterin moeten spelen tegen AZ. Deyovaisio Zeefuik en Mitchell Dijks zijn opties, maar niet iedereen ziet dat zitten. Totdat één fan uitkomst biedt: 'Weet je wat het is? Wij zijn Ajax en lossen het gewoon op!'

Check snel een nieuwe AS FanTV, waarin onder meer het spel van Hakim Ziyech wordt besproken:

'Je komt niet alleen naar het stadion voor het resultaat!' - Ajax - Excelsior (3-1) AS FanTV

Reacties na afloop van het duel tussen Ajax en Excelsior, waarin de Amsterdammers weer aansluiten bij de top. Supporters blikken terug op het duel en de actualiteiten rondom de club. Zaken als het spel van Ajax, het ontbreken van Wöber en Veltman in de aankomende topper tegen AZ en de verdeelde meningen over Ziyech komen aan bod.

Harry Vlug (Twitter: @HarryVlug | e-mail: harryvlug@gmail.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.