Álvarez sluit nog later aan bij Ajax: Mexicaan bereikt halve finale Gold Cup

door NickOoms 22

Bron AS

Álvarez sluit nog later aan bij Ajax: Mexicaan bereikt halve finale Gold Cup

door NickOoms 22

Bron AS

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez en Mexico hebben de halve finale van de Gold Cup bereikt. In de nacht van zaterdag op zondag wist de Ajacied met El Tricolor in de kwartfinale Honduras verslaan (3-0). Zodoende zal Álvarez later bij de selectie van Ajax aansluiten.

De 23-jarige Mexicaan kende in het duel met Honduras wederom een vaste basisplaats. Met Álvarez op het middenveld stond de einduitslag al in de eerste helft op het scorebord. Mexico wist in een tijdsbestek van twaalf minuten - vanaf minuut 26 tot en met minuut 38 - drie keer te scoren. Onder meer Jonathan dos Santos (LA Galaxy) was één van de doelpuntenmakers.

Door de overwinning op Honduras zal Mexico het donderdag- op vrijdagnacht opnemen tegen de winnaar van het duel Costa Rica - Canada. In de andere halve finale zal Qatar de strijd aangaan met de Verenigde Staten of Jamaica. De finale wordt op 2 augustus gespeeld.

AS zit in de betá-fase met een Forum. We hebben ook een rubriek waar je tips achter kan laten of technische fouten kan melden. Klik op de link om je feedback achter te laten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties