Ajax veertiende op lijstje kanshebbers Champions League-zege, Manchester City topfavoriet

door Ajax Showtime 74

Bron AS

Ajax veertiende op lijstje kanshebbers Champions League-zege, Manchester City topfavoriet

door Ajax Showtime 74

Bron AS

Laatst geüpdatet

De affiches zijn schitterend, maar er telt maar één ding en dat is overwinteren in de Champions League. De doelstellingen bij Ajax zijn helder en haalbaar. Een poule met Liverpool, Napoli en Rangers FC bied genoeg kansen om ook na het WK voetbal in Qatar actief te zijn in de knock-outfase van de Champions League. Dinsdag 6 september 2022 barst het geweld in het miljardenbal los. Tijd om eens te kijken wie de favorieten zijn voor de eindzege en hoe de kansen van Ajax worden ingeschat.

Voorafgaand aan de afgelopen Champions League-editie hadden de bookmakers weinig vertrouwen in een eindzege van Real Madrid. Ook bij de start van de knockout-fase was er geen geloof in een Spaanse victorie, want de odd voor winst van Real Madrid schommelde steeds tussen de 13.00 en 20.00. Maar de ploeg van trainer Carlo Ancelotti maakte de status van toernooiploeg weer eens waar en stond doodleuk eind mei met de cup met de grote oren in de handen. Ook nu is er weinig vertrouwen in een eindzege van Real Madrid getuige de odd van 10.00. Daarmee vinden we de Madrilenen terug op een vijfde plaats.

Hoe schatten de wedkantoren de kansen van Ajax in?

In Amsterdam werd met grote tevredenheid naar de tv gekeken op zaterdagavond 28 mei 2022, want dankzij de zege van Real Madrid werd Ajax ingedeeld in pot 1 en dat maaktd de kansen op een gunstige loting uiteraard een stuk groter. Ajax wordt bij de bookmakers ingeschaald in de categorie ploegen AC Milan, RB Leipzig en Borussia Dortmund. Geen serieuze kandidaten voor de eindwinst, maar wel om te kunnen overwinteren. We vinden Ajax terug op plek veertien met een odd van 101.00 voor eindwinst van de Champions League. In dit artikel hebben we de kansen in de poulefase onder de loep genomen.

Top-10 kanshebbers op een rijtje

Uiteraard is het lastig om nu al een voorspelling te maken wie de Champions League zal gaan winnen. De odds zijn echter het hoogst voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen. Een blik in de glazen bol werpen kan nooit kwaad en levert je wellicht een goede investering op. Wij hebben de top-10 kanshebbers voor je op een rijtje gezet zoals deze ingeschaald zijn door bookmaker Bet365.

Club Odd eindzege CL
Manchester City 3.50
Paris Saint-Germain 6.00
Liverpool 6.50
Bayern München 7.50
Real Madrid  10.00
Tottenham Hotspur 15.00
Chelsea 17.00
FC Barcelona 21.00
Atlético Madrid 34.00
Juventus 41.00

Dit stuk is van www.sportbookies.nl. Meer wedtips? Volg Sportbookies ook op Facebook.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.