Ajax overtuigend hofleverancier van selectie van Oranje O15

door Jesse ter Haar 3

Bron OnsOranje

Ajax overtuigend hofleverancier van selectie van Oranje O15

door Jesse ter Haar 3

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Acht jeugdspelers van Ajax zijn geselecteerd voor Oranje Onder 15, zo brengt OnsOranje naar buiten. Het team van bondscoach Maurice Hagebeuk zal twee oefenwedstrijden spelen tegen België, op dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart.

De volledige spelersselectie van Oranje O15 bestaat uit 23 talenten. Voor ruim een derde - 8 van de 23 spelers - bestaat de selectie dus uit spelers van Ajax. Het betreft Eternal Barron, Hasan Ayyildiz, Kennynho Kasanwirjo, Levi Acheampong, Luka Vieillevoye, Mark Engels, Pharell Nash en Sean Steur.

Sowieso zijn er maar zes clubs vertegenwoordigd bij Oranje O15. Naast Ajax zijn er ook spelers van Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Willem II en AZ geselecteerd. Namens Feyenoord en PSV behoren er vijf spelers tot de selectie. De overige vijf talenten spelen bij een club buiten de traditionele top drie van de Eredivisie.

Programma Oranje O15

De twee oefenwedstrijden die de Nederlandse talenten spelen, worden afgewerkt in Bilzen - een stad in Belgisch Limburg. De leeftijdsgenoten uit België zijn daarbij tot tweemaal toe de tegenstander.

Denk jij dat Ajax donderdagavond binnen 90 minuten wint van Union Berlin? Zet dan in en ontvang 3,30 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.