Ajax O16 wint nipt op bezoek bij koploper PSV

door NielsOpdam 15

Bron AS

Ajax O16 wint nipt op bezoek bij koploper PSV

door NielsOpdam 15

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Onder 16 heeft dinsdag met 0-1 gewonnen op bezoek bij de leeftijdsgenoten van PSV. Het duel begon om 16.00 uur op De Herdgang. De Amsterdammers wonnen dankzij een doelpunt van Don O'Niel.

Voorafgaand aan het duel stond het elftal van Dennis van den IJssel op de vijfde plaats in de competitie, met tien punten uit acht wedstrijden. PSV stond eerste met 21 punten na zeven wedstrijden. Op 23 oktober verloor Ajax O16 in Amsterdam nog met 1-4 van de Eindhovenaren.

De Amsterdammers wonnen dinsdag nipt op bezoek bij de koploper. O'Niel maakte het enige doelpunt uit een indirecte vrije trap, die hij in het strafschopgebied mocht nemen. Hierdoor stijgt Ajax O16 naar de vierde plek. De Amsterdammers hebben dertien punten na negen wedstrijden, terwijl nummer vijf Feyenoord twaalf punten uit acht wedstrijden heeft. PSV blijft de koploper met 21 punten uit acht wedstrijden.

Zaterdag wacht Feyenoord O16

Aanstaande zaterdag spelen Ajax O16 en Feyenoord O16 tegen elkaar op Sportpark de Toekomst. Beide ploegen trappen om 15.00 uur af. Als de Amsterdammers winnen, vergroten zij hun voorsprong tot vier punten. De Rotterdammers hebben dan nog wel één wedstrijd tegoed.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties