Ajax Legends spelen in maart 2024 charity match tegen Liverpool Legends op Anfield Road

door Wessel Kroon 29

Bron Ajax

Ajax Legends spelen in maart 2024 charity match tegen Liverpool Legends op Anfield Road

door Wessel Kroon 29

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax is door Liverpool uitgenodigd om op zaterdag 23 maart 2024 met een legends team een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen het legends team van de Engelse club. Dat valt te lezen op Ajax.nl. De wedstrijd zal gespeeld worden op Anfield en de opbrengst gaat naar de Liverpool Foundation.

Liverpool speelt wel vaker charity matches. Vorig jaar speelden zij op een uitverkocht Anfield tegen de legends van Celtic. Deze wedstrijd wonnen de Engelsen met 2-0. Een jaar eerder waren de legends van FC Barcelona te gast. Deze wedstrijd verloor Liverpool met 1-2. Nu is het dus de beurt aan Ajax.

Het is nog niet bekend welke legends namens Ajax en Liverpool mee zullen doen aan de charity match. Dat wordt op een later moment bekendgemaakt. Ook is er nog geen informatie over de kaartverkoop voor het duel. Anfield is voor Ajacieden geen onbekende plek. Vorig seizoen speelde Ajax in de groepsfase van de Champions League nog tegen Liverpool op Anfield.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.