Ajax krijgt lof voor nette prijzen passe-partouts Champions League: al 21.500 verkocht

door Bart Veenstra 238

Bron Ajax Showtime

Ajax krijgt lof voor nette prijzen passe-partouts Champions League: al 21.500 verkocht

door Bart Veenstra 238

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax kan rekenen op veel lof voor de nette prijzen die de club hanteert voor de 'blinde' passe-partouts voor de groepsfase van de Champions League. Meerdere supporters spraken hun dank richting Ajax al uit en het feit dat er al ruim 20.000 passe-partouts zijn verkocht, zegt genoeg.

Seizoenkaarthouders kregen vanaf dinsdag de kans om een passe-partout - met 25 procent korting - aan te schaffen. Die korting is er, omdat tussen de loting en de mogelijke eerste thuiswedstrijd maar anderhalve week zit.

Meerdere supporters kunnen nu al vanaf 111 euro een passe-partout aanschaffen, wat neerkomt op 37 euro voor een thuiswedstrijd in de Champions League-groepsfase. Voor Champions League-begrippen valt die prijs erg mee en daar zijn de supporters dan ook blij mee, zo blijkt uit hun reacties op sociale media, maar ook uit de verkoopcijfers. Op dit moment kochten al 21.500 seizoenkaarthouders een passe-partout.

Ajax loot volgende week donderdag

De loting voor de groepsfase van de Champions League volgt volgende week donderdag (25 augustus). Ajax is tijdens de loting verzekerd van een plek in pot 1 en ontloopt daarmee sowieso Europese grootmachten als Real Madrid, Manchester City, Bayern München en Paris Saint-Germain. De eerste speelronde van de groepsfase van de Champions League vindt plaats op 6/7 september.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.