Ajax begint dinsdag met verkoop 'blinde passe-partout' groepsfase Champions League

door Bart Veenstra 98

Bron Ajax.nl

Ajax begint dinsdag met verkoop 'blinde passe-partout' groepsfase Champions League

door Bart Veenstra 98

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax start dinsdag al met de verkoop van blinde passe-partouts voor de groepsfase van de Champions League, zo meldt de club via de officiële kanalen. De loting voor het miljardenbal is donderdag 25 augustus, maar vanwege de korte tijd tussen de loting en de mogelijke eerste speeldatum (6/7 september) begint de kaartverkoop op dinsdag 16 augustus al.

Dinsdag kunnen alleen seizoenkaarthouders een passe-partout kopen voor de groepsfase van de Champions League. Middels een passe-partout heeft een supporter toegang tot alle drie de thuiswedstrijden in de groepsfase van het miljardenbal. Ajax spreekt van een 'blinde passe-partout', omdat de tegenstanders en speeldata nog niet bekend zijn.

Vanaf 30 augustus start de losse kaartverkoop van de Europese wedstrijden. Meer informatie over deze losse kaartverkoop brengt Ajax zodra de tegenstanders en het speelschema definitief bekend zijn. De speeldata zijn: 6/7 september, 13/14 september, 4/5 oktober, 11/12 oktober, 25/26 oktober, 1/2 november.

Ajax in pot 1 tijdens loting Champions League

Ajax neemt tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League plaats in pot 1. Op die manier ontlopen de Amsterdammers een mogelijke zware tegenstander uit pot 1. Ajax loot dus een club uit pot 2, pot 3 en pot 4. Meer lezen over de aanstaande loting? Dat kan hier!

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.