Ajax houdt De Toekomst hermetisch afgesloten

door BvdPloeg 3

Ajax houdt De Toekomst hermetisch afgesloten

door BvdPloeg 3

Laatst geüpdatet

Ajax doet nog geen consessies als het gaat om het toelaten van mensen op De Toekomst. Nu het eerste elftal, Jong Ajax en de jeugdelftallen zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, blijven de hekken van het trainingscomplex hermetisch afgesloten.

De eerste oefenduels van de jeugd werden op die manier zonder publiek afgewerkt. Ook ouders, familieleden en zaakwaarnemers waren niet welkom. Ajax zal in de komende dagen á weken kijken hoe men omgaat met de coronamaatregelen als het seizoen voor alle Ajaxploegen echt gaat beginnen. Zo begint Jong Ajax op 30 augustus al aan de competitie, met een thuiswedstrijd tegen Roda JC.

Ajax O17 en O18 beginnen een dag eerder, op zaterdag 29 augustus, aan hun seizoen. Beide ploegen spelen dan een bekerwedstrijd. Ook Ajax O15 en O16 starten op die dag aan het officiële seizoen met een bekervoorronde. Hoe de diverse BVO's in het seizoen 2020/2021 omgaan met het coronavirus is vrij verschillend. Bij diverse andere clubs zijn mensen, met mate, wel welkom.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: b.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties