'Ajax gooide nodige lijntjes uit, onder meer naar Gallardo'

door Bart Veenstra 383

Bron Algemeen Dagblad

'Ajax gooide nodige lijntjes uit, onder meer naar Gallardo'

door Bart Veenstra 383

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax zou naar meerdere trainers een lijntje hebben uitgegooid, waaronder Marcelo Gallardo. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Gallardo zou na succesvolle jaren bij het Argentijnse River Plate toe zijn aan een stap naar Europa.

Sinds het ontslag van trainer Alfred Schreuder neemt John Heitinga de honneurs als interim-trainer bij het eerste elftal van Ajax waar. Voor hoe lang dat zal zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Het Algemeen Dagblad schrijft dat dat vooral te maken heeft met hoe de zoektocht naar een permanente opvolger voor Schreuder verloopt.

De directie van Ajax heeft wel de nodige lijntjes uitgegooid, zo valt te lezen. 'Naar Marcelo Gallardo bijvoorbeeld, die na succesvolle jaren bij het Argentijnse River Plate de stap naar Europa ambieert', aldus de krant, die verder geen andere opties noemt.

Heitinga mogelijk ook een optie als hoofdtrainer

Wel geeft het medium aan dat het nog best even kan duren voordat Ajax een nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden. 'De verwachting is dat Ajax nog minimaal een paar weken nodig heeft om een trainer voor de komende jaren aan te stellen. Mogelijk zelfs langer', aldus de krant.

Heitinga heeft van Ajax te horen gekregen dat het niet uitgesloten is dat hij voor de rest van het seizoen interim-trainer is van de club. Daarnaast kan hij de twijfelende clubleiding in de komende weken ook 'verleiden tot een definitieve interne oplossing'.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.