Advertorial: Scoort Berghuis de openingstreffer? Krijg 6,50 keer je inzet terug!

door Terrence Riepma 0

Bron ad

Advertorial: Scoort Berghuis de openingstreffer? Krijg 6,50 keer je inzet terug!

door Terrence Riepma 0

Bron ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Ajax gaat zondag verder met de strijd om de landstitel in de Eredivisie. De volgende tegenstander is Sparta Rotterdam, dat het op Het Kasteel opneemt tegen de Amsterdammers. Met deze wedstrijd valt een fijn zakcentje te verdienen.

De grote favoriet voor de overwinning is volgens de bookmakers van Bet365 Ajax. Als jij ook denkt dat de ploeg van Erik ten Hag er met de overwinning vandoor gaat, dan kan je 1,16 keer je inzet terugverdienen. Je kan ook inzetten op een zege van Ajax én dat beide teams scoren. Dat is goed voor 2,50 keer je inzet terug.

Berghuis en Tadic trefzeker tegen Sparta?

Steven Berghuis was tegen RKC Waalwijk, dat vorige week nog de tegenstander was van Ajax, tweemaal trefzeker. De middenvelder kan dan ook zeker opnieuw het net vinden in Rotterdam. Denk jij dat Berghuis de openingstreffer maakt namens Ajax? Zet dan in en krijg 6,50 keer je inzet terug! Scoort hij op een willekeurig moment, dan kan je 2,25 keer je inzet terugverdienen.

Dusan Tadic kan je ook een zakcentje opleveren als de aanvoerder weet te scoren tegen Sparta Rotterdam. Weet de Serviër als eerste het net te vinden op Het Kasteel en jij zet daarop in, dan kan je 4,75 keer je inzet terugkrijgen.

Zet in bij Bet365 en krijgt 100 euro als welkomstcadeau.

Benieuwd naar alle quotes in de Eredivisie? Check hier de odds.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.