Advertorial: De leukste wedtips voor het kerstweekend

door BadembaBarrie 0

Advertorial: De leukste wedtips voor het kerstweekend

door BadembaBarrie 0

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Het kerstweekend kan voor sommige mensen lang duren. In Nederland is het winterstop, maar in sommige landen voetballen ze gewoon door en daarom hebben we een aantal interessante wedtips op een rijtje gezet om toch nog het kerstweekend met wat spanning door te komen.

In Nederland ligt de competitie momenteel weliswaar stil, maar je kunt nog altijd inzetten op wie er dit jaar kampioen gaat worden in de Eredivisie. PSV is weliswaar winterkampioen, maar Ajax is volgens de bookmakers nog altijd de favoriet. Bekijk hier wat je ervoor terugkrijgt.

In de Engelse Premier League vinden de traditionele Boxing Day-wedstrijden plaats. Een aantal wedstrijden zijn vanwege de vele coronabesmettingen bij de clubs in kwestie afgelast, maar er zijn nog genoeg mooie duels over. Zo gaat Leicester City op bezoek bij regerend landskampioen Manchester City, een affiche dat in het recente verleden nog wel eens voor een verrassing wilde zorgen. Tottenham Hotspur speelt in eigen huis een stadsderby tegen Crystal Palace en ook daar zijn interessante betopties voor te vinden.

Tot slot gaat het voetbal in Turkije ook gewoon door. De traditionele topclubs als Besiktas, Fenerbahce en Galatasaray hebben het dit seizoen erg lastig. Trabzonspor gaat soeverein aan kop en speelt op Eerste Kerstdag de topper tegen Istanbul Basaksehir, dat derde staat. Fenerbahce en Galatasaray komen ook in actie en ook daar zijn wedtips voor te vinden. Genoeg voor de liefhebber om de kerstdagen komen dus.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties