AD verwacht Gravenberch terug in de basis en Blind linksback | Ajax Showtime

AD verwacht Gravenberch terug in de basis en Blind linksback

door NickOoms 25

AD verwacht Gravenberch terug in de basis en Blind linksback

door NickOoms 25

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad gaat ervan uit dat Ryan Gravenberch donderdagavond in de opstelling van Ajax terugkeert . De achttienjarige middenvelder was voor de heenwedstrijd met Lille OSC (1-2 winst) geschorst door een rode kaart in de Champions League. Ook verwacht de krant dat Daley Blind de geblesseerde Nicolás Tagliafico zal vervangen op de linksbackpositie.

De Argentijnse verdediger is sinds de eerdere ontmoeting met Lille nog niet voldoende hersteld. Volgens Erik ten Hag bestaat de kans dat Tagliafico zondag tegen PSV wel inzetbaar zal zijn. Noussair Mazraoui ontbreekt vanwege problemen aan het gezichtsvermogen.

Verder kent de basisopstelling weinig verrassingen ten opzichte van de heenwedstrijd tegen de Franse club. Zo bestaat het centrale duo wederom uit Jurriën Timber met Lisandro Martínez en zal Devyne Rensch als rechtsback beginnen. Ook verwacht de krant weer een rol voor David Neres als linksbuiten.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadić. Neres.

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van Lille OSC en dus doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 9,15 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties