AD verwacht Blind als Ajax' linksback voor topper tegen PSV

door Jesse ter Haar 38

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Blind als Ajax' linksback voor topper tegen PSV

door Jesse ter Haar 38

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Daley Blind de positie van linksback zal invullen wanneer Ajax het opneemt tegen PSV. Eerder deze week - toen Ajax tegen Rangers speelde - was Owen Wijndal nog de linkerverdediger.

Verder verwacht de krant niet al te verrassende namen in de opstelling van Ajax. Remko Pasveer is naar verwachting weer de doelverdediger van dienst, terwijl Jorge Sánchez en dus Blind de backposities lijken te gaan invullen. Het hart van de defensie zal in dat geval worden gevormd door Jurriën Timber en Calvin Bassey.

Op het middenveld lijken er geen verschuivingen te gaan plaatsvinden. Volgens het AD zullen Edson Álvarez en Kenneth Taylor het controlerende blok gaan vormen, terwijl er voor Steven Berghuis een plek ingeruimd lijkt te worden op de meest offensieve positie op het middenveld.

In de voorhoede zal Brian Brobbey hoogstwaarschijnlijk terugkeren in de spits. Mohammed Kudus kreeg de kans tegen Rangers, maar dat leek vooral met de fitheid van Brobbey te maken te hebben. Zondag lijkt hij geflankeerd te worden door Dusan Tadic en Steven Bergwijn.

Ajax en PSV nemen het zondagmiddag om 16.45 uur tegen elkaar op in het teken van de Eredivisie. Ajax zal hopen in de Johan Cruijff ArenA de voorsprong op de ranglijst uit te bouwen. Voorafgaand aan het duel staan de Amsterdammers één punt voor op de concurrent uit Eindhoven. PSV speelde echter één competitieduel meer. Slaagt Ajax erin PSV te verslaan én op woensdag van Vitesse te winnen, dan groeit de voorsprong op PSV naar zeven punten.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Sanchez, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor; Bergwijn, Berghuis, Tadic; Brobbey.

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? Zet in en verdien 1,75 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.